Foto Kompres

Kompresor Gambar Lanjut

Optimalake ukuran gambar lan kualitas gambar offline lan online nggunakake kompresor gambar jpg sing maju.


*Sampeyan bisa nambah 10 gambar kanggo dikompres.



Kepiye carane ngompres gambar?

1

Klik Tambah File kanggo nambah file. Sampeyan bisa nambah file tanpa wates.

2

Klik Mulai Kompres kanggo miwiti algoritma kompresi kanggo nyuda ukuran gambar sing diunggah. Klik Batal kanggo mungkasi.

3

Klik Download kanggo ndownload jpeg sing dikompresi / PNG sing dikompresi utawa gambar utawa foto sing dikompres.

Sampeyan bisa ngompres JPG, GIF, PNG kanthi kualitas paling apik. Kurangi ukuran JPG, GIF, lan PNG ing sak panggonan.


Kepiye cara kompresi gambar?

Foto smartphone sampeyan njupuk akeh ruang panyimpenan. Mangkene carane kita bisa ngremehake.

Aplikasi iki nyuda ukuran gambar kanthi nganalisa saben piksel. Kanthi tes kita, pangirangan ukuran file saka gambar standar tetep antara 20% lan 85%. Kompresor gambar minangka program kanggo ngompres lan ngowahi ukuran foto digital, uga ngurus foto digital khusus kanggo nglindhungi kualitas gambar nyata. Kompresor kami kalebu mesin pencetak foto canggih sing canggih lan teknologi.


Mangkene conto carane aplikasi iki ngidini sampeyan nyuda ukuran gambar.

Iki mung conto gambar kanggo nuduhake manawa gambar sampeyan dioptimalake.

Kepiye cara kompresi gambar?

kompres foto minangka aplikasi web pertama offline.

foto kompres online lan offline minangka aplikasi kompresi gambar sing entheng lan kuat. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan ngompres gambar dadi foto ukuran luwih cilik kanthi kualitas ilang utawa nggunakake kompresi lossy. Sampeyan bisa nginstal aplikasi ing piranti lan nggunakake offline. Sampeyan bisa nginstal aplikasi iki ing piranti Windows / Android / Apple / Linux. Aplikasi iki minangka aplikasi gratis sing ora kudu mbayar biaya apa wae. Mengkompres gambar nganggo aplikasi kita minangka cara sing gampang kanggo mesthekake gambar sampeyan entheng, loading cepet lan siyap produksi. Cara ngompres kabeh Gambar ing presentasi PowerPoint. Aplikasi pangolahan gambar bisa mbantu ngonversi kompresor file jpg online gratis utawa ngowahi ukuran gambar utawa nyuda ukuran jpg.


Babagan kita

Luwih saka siji yuta unduhan, aplikasi kompresi minangka salah sawijining piranti lunak optimasi gambar paling populer sing kasedhiya ing internet utawa ing internet. Kita mbantu jutaan fotografer foto, blogger, webmaster, bisnis, utawa pangguna santai nalika nyimpen, ngirim, lan nuduhake foto digital. Dekode aplikasi lan enkode maneh gambar kanthi luwih efisien, saengga bisa ngoptimalake file gambar tanpa ngowahi resolusi utawa ilang kualitas. Kita nyoba nggunakake AI kanggo nyuda ukuran gambar, kaya ing Lembah Silicon HBO. Aplikasi iki bakal nggawe gambar sampeyan cepet mbukak ing sambungan internet sing alon.

Available in langauge