Компресирај фотографии

Напреден компресор за слика

Оптимизирајте ја големината на сликата и квалитетот на сликата офлајн и онлајн со помош на напреден компресор за слика jpg.


*Можете да додадете 10 слики за компресија.Како да се компресираат сликите?

1

Кликнете на Додај датотека за да додадете датотеки. Можете да додадете неограничени датотеки.

2

Кликнете на Започни со компресија за да започнете со алгоритмот за компресија за да ја намалите големината на поставената слика. Кликнете Откажи за да запрете.

3

Кликнете на Преземи за да преземете компресиран jpeg / компресирана png или компресирана слика или фотографии.

Може да ги компресирате JPG, GIF, PNG со најдобар квалитет. Намалете ја големината на JPG, GIF и PNG на едно место.


Како работи компресијата на сликата?

Фотографиите на паметниот телефон заземаат премногу простор за складирање. Еве како можеме да ги намалиме.

Оваа апликација ја намалува големината на сликите со анализа на секој пиксел. Со нашиот тест, намалувањето на големината на датотеката од стандардните слики остана помеѓу 20% и 85%. Компресорот за слика е програма за компресија и димензионирање на дигиталните фотографии, како и посебна грижа за вашите дигитални фотографии за да се заштити вашиот вистински квалитет на сликата. Нашите компресори вклучуваат специјално создадени напредни мотори и технологија на губење на слики со загуба на слика.


Еве пример за тоа како оваа апликација ќе ви овозможи да ја намалите големината на сликите.

Ова е само пример за слика за да ви покаже колку вашите слики се оптимизираат.

Како работи компресијата на сликата?

компресијата на фотографијата е прва веб-апликација офлајн.

компресирај фотографии преку Интернет и офлајн е лесна и моќна апликација за компресија на слики. Апликацијата ќе ви овозможи да компресирате слики во фотографии со помала големина со загуба на квалитет или со употреба на загуба на компресија. Може да ја инсталирате апликацијата на вашиот уред и да ја користите офлајн. Оваа апликација можете да ја инсталирате на вашите уреди Виндоус / Андроид / Епл / Линукс. Оваа апликација е бесплатна апликација за која не треба да плаќате никаков вид на надоместок. Компресирањето на вашите слики со нашата апликација е едноставен начин да се осигурате дека вашите слики се лесни, брзо вчитуваат и подготвени за производство. Како да ги компресирате сите слики во презентација на PowerPoint. Нашата апликација за обработка на слики може да ви помогне да го конвертирате компресорот за датотеки jpg бесплатно или да ја зголемите големината на сликите или да ја намалите големината на jpg.


За нас

Повеќе од еден милион преземања, апликацијата за компресија е една од најпопуларните софтвер за оптимизација на слики достапна на Интернет или надвор од Интернет. Ние им помагаме на милиони фотографи фотографи, блогери, веб-администратори, деловни активности или случајни корисници за зачувување, испраќање и споделување дигитални слики. Апликацијата декодира и рекодира слики поефикасно, дозволувајќи it да ги оптимизира датотеките со слики без да ја менува резолуцијата или загубата на квалитетот. Се обидуваме да користиме АИ за намалување на големината на сликата, исто како и во Силиконската долина на ХБО. Оваа апликација ќе ги направи вашите слики брзо вчитани на бавни интернет врски.

Available in langauge