Kompreso Fotografitë

Kompresor i avancuar i imazhit

Optimizoni madhësinë e imazhit dhe cilësinë e imazhit jashtë linje dhe në internet duke përdorur një kompresor të përparuar të imazhit jpg.


*Ju mund të shtoni 10 imazhe për t'u ngjeshur.Si të ngjeshim imazhet?

1

Klikoni Shto skedar për të shtuar skedarë. Mund të shtoni skedarë të pakufizuar.

2

Klikoni Start Compress për të filluar algoritmin e compression për të zvogëluar madhësinë e imazhit të ngarkuar. Kliko Anulo për të ndaluar.

3

Klikoni Shkarkoni për të shkarkuar jpeg / fotografi të kompresuara ose fotografi të kompresuara të kompresuara ose fotografi.

Mund të kompresoni JPG, GIF, PNG me cilësinë më të mirë. Ulni madhësinë e JPG, GIF dhe PNG në një vend.


Si funksionon kompresimi i figurës?

Fotografitë e smartphone-it tuaj zënë shumë hapësirë ​​për ruajtje. Ja se si mund t'i zvogëlojmë ato.

Ky aplikacion zvogëlon madhësinë e imazheve duke analizuar secilin piksel. Me testin tonë, zvogëlimi i madhësisë së skedarit nga fotografitë standarde mbeti midis 20% dhe 85%. Kompresori i imazhit është një program për të ngjeshur dhe ndryshuar përmasat e fotove dixhitale, si dhe për t'u kujdesur veçanërisht për fotografitë tuaja dixhitale për të mbrojtur cilësinë e fotos tuaj reale. Kompresorët tanë përfshijnë motorë dhe teknologji të përparuar të humbjes së fotografive të përparuara të krijuara posaçërisht.


Këtu është shembulli se si kjo kërkesë do t'ju lejojë të zvogëloni madhësinë e imazheve.

Ky është thjesht një imazh shembullor për t'ju treguar se sa imazhet tuaja optimizohen.

Si funksionon kompresimi i figurës?

kompresimi i fotografisë është aplikacioni i parë në internet jashtë linje.

kompresoni fotot në internet dhe jashtë linje është një aplikim i lehtë dhe i fuqishëm për kompresimin e imazhit. Aplikacioni do t'ju lejojë të kompresoni fotografi në fotografi me përmasa më të vogla me humbje të cilësisë ose duke përdorur ngjeshje me humbje. Ju mund ta instaloni aplikacionin në pajisjen tuaj dhe ta përdorni atë jashtë linje. Mund ta instaloni këtë aplikacion në pajisjet tuaja Windows / Android / Apple / Linux. Ky aplikacion është një aplikacion falas të cilin nuk keni nevojë të paguani asnjë lloj pagese. Kompresimi i imazheve tuaja me aplikacionin tonë është mënyra e thjeshtë për të siguruar që imazhet tuaja janë të lehta, të ngarkuara shpejt dhe të gatshme për prodhim. Si të kompresoni të gjitha fotografitë në një prezantim në PowerPoint. Aplikacioni ynë për përpunimin e imazheve mund t'ju ndihmojë të shndërroni kompresorin e skedarit jpg falas ose të ndryshoni madhësinë e imazheve ose të zvogëloni madhësinë e jpg.


Rreth nesh

Më shumë se një milion shkarkime, aplikacioni i kompresimit është një nga programet më të njohura të optimizimit të imazhit në dispozicion në internet ose jashtë internetit. Ne po ndihmojmë miliona fotografë fotografësh, blogerësh, webmasterash, biznesesh ose përdoruesish të rastësishëm në ruajtjen, dërgimin dhe ndarjen e fotove dixhitale. Aplikacioni dekodon dhe ri-kodon imazhet në mënyrë më efikase, duke e lejuar atë të zgjedh skedarët e imazheve pa ndryshuar rezolucionin ose humbjen e cilësisë. Ne po përpiqemi të përdorim AI për zvogëlimin e madhësisë së imazhit, ashtu si në Silicon Valley të HBO. Ky aplikacion do t'i bëjë imazhet tuaja të ngarkohen shpejt në lidhjet e ngadalta të internetit.

Available in langauge