Komprési Poto

Komprési Gambar Canggih

Optimalkeun ukuran gambar sareng kualitas gambar offline sareng online nganggo kompresor gambar jpg anu maju.


*Anjeun tiasa nambihan 10 gambar pikeun dikomprés.



Kumaha komprési gambar?

1

Pencét Tambahkeun File pikeun nambihan file. Anjeun tiasa nambihan file anu teu aya watesna.

2

Pencét Start Compress pikeun ngamimitian algoritma komprési pikeun ngirangan ukuran gambar anu diunggah. Pencét Batalkeun pikeun ngeureunkeun.

3

Pencét Unduh pikeun ngaunduh jpeg anjeun dikomprés / dikomprés PNG atanapi gambar anu dikomprés atanapi poto.

Anjeun tiasa neken JPG, GIF, PNG kalayan kualitas anu pangsaéna. Ngurangan ukuran JPG, GIF, sareng PNG dina hiji tempat.


Kumaha komprési gambar tiasa dianggo?

Poto smartphone anjeun nyéépkeun teuing ruang panyimpenan. Kieu carana kumaha urang tiasa ngirangan aranjeunna.

Aplikasi ieu ngirangan ukuran gambar ku nganalisis unggal piksel. Kalayan tés urang, pangirangan ukuran file tina gambar standar tetep antara 20% sareng 85%. Kompresor gambar mangrupikeun program pikeun ngompres sareng ngarobih ukuran poto digital, ogé ngurus khusus poto digital anjeun pikeun ngajagi kualitas gambar anjeun anu sajati. Kompresor kami kalebet mesin canggih sareng téknologi lossy poto anu diciptakeun khusus.


Ieu conto kumaha aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun ngirangan ukuran gambar.

Ieu mangrupikeun conto gambar pikeun nunjukkeun sabaraha gambar anjeun dioptimalkeun.

Kumaha komprési gambar tiasa dianggo?

kompres poto mangrupikeun aplikasi wéb anu offline heula.

poto komprés online sareng offline mangrupikeun aplikasi komprési gambar anu ringan sareng kuat. Aplikasi bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun niiskeun gambar kana poto ukuran anu langkung alit kalayan leungitna kualitas atanapi nganggo komprési lossy. Anjeun tiasa masang aplikasi dina alat anjeun sareng nganggona offline. Anjeun tiasa masang aplikasi ieu dina alat Windows / Android / Apple / Linux anjeun. Aplikasi ieu mangrupikeun aplikasi gratis anu anjeun teu kedah mayar biaya naon waé. Ngomprés gambar anjeun nganggo aplikasi kami mangrupikeun cara saderhana pikeun mastikeun gambar anjeun enteng, loading gancang sareng siap produksi. Kumaha komprési sadayana Gambar dina presentasi PowerPoint. Aplikasi ngolah gambar urang tiasa ngabantosan anjeun ngarobih kompresor file jpg online gratis atanapi ngarobah ukuran gambar atanapi ngirangan ukuran jpg.


Ngeunaan urang

Langkung ti hiji juta unduhan, aplikasi komprési mangrupikeun salah sahiji parangkat lunak optimasi gambar paling populér anu sayogi dina internét atanapi di internet. Kami ngabantosan jutaan fotografer poto, blogger, wébmaster, bisnis, atanapi pangguna biasa dina nyimpen, ngirim, sareng ngabagi poto digital. Dékode aplikasi sareng ulang énkode gambar langkung épisién, ngamungkinkeun pikeun ngaoptimalkeun file gambar tanpa ngarobih résolusi atanapi leungitna kualitas. Kami nyobian nganggo AI kana pangirangan ukuran gambar, sapertos di HBO's Silicon Valley. Aplikasi ieu bakal ngajantenkeun gambar anjeun gancang dimuat dina konéksi internét anu laun.

Available in langauge